Over ons

Je wilt vast graag wat meer over ons weten. Dat snappen we! Wie wij zijn, waarom we fokken met Labrador Retrievers en wat we je nog meer te bieden hebben lees je hieronder.

even voorstellen...

wij zijn Harm-Jan en Marije Groenhof. Samen met onze 3 kinderen (Jorn, Sido en Tess) en 2 Labradors (Siska en Fleur) wonen we sinds kort iets buiten het Friese dorp Dronrijp. Een plek waar we echt genieten.

Onze liefde voor de Labrador is begonnen in 2012 toen Siska (Reina) bij ons kwam wonen. Lief, leed en vele mooie avonturen beleven we sindsdien. In 2016 werden we verblijd met Siska haar eerste nest pups. Voor ons allemaal een enorm bijzonder en fijne ervaring. Vanaf dat moment wisten we dat we wel vaker een nestje zouden willen en ook dat ons gezin nog verder uitgebreid zou worden. En genieten we nu van onze drie trouwe viervoeters Siska en Fleur. Samen met de kinderen geven we ze de aandacht, zorg en liefde die ze nodig hebben.

Harm Jan & Marije

een nieuwe plek...

Hatzum 23 Dronrijp Friesland

Wat begon met een verlangen om vrij te wonen, een mooie plek net buiten Dronrijp, het ontwerpen van onze eigen woning en daarna het bouwen van je eigen huis… is nu na een jaar heel hard werken bijna goed als klaar. We leggen de laatste loodjes aan onze nieuw woning. 

Sinds december 2020 wonen we samen met onze drie kinderen en drie honden dus net buiten het Friese dorp Dronrijp. Een fantastische plek!

Fan ús Waarm nêst

Hatzum 23, 9035 VK Dronrijp
Mobiel 06 81 31 28 20